Wij zijn uw T-Mobile Partner


CHIEFS en T-Mobile

Samen met A-brands wilt CHIEFS of IT zo divers mogelijk zijn naar haar klanten toe, om zo niet beperkt te zijn in haar keuze. Één van de A-brands waar Chiefs of IT haar portofolio mee heeft uitgebreid is T-Mobile. Dankzij ons partnership met T-Mobile kunnen onze klanten rekenen op een hoog serviceniveau en persoonlijk advies.

Een Business Partner van T-Mobile kan u als klant helpen met uw persoonlijke T-Mobile-vragen, want wij, als Business Partner, zijn uw persoonlijke aanspreekpunt en proberen u de optimale dienstverlening te leveren om alle T-Mobile gerelateerde vlakken. Dit zorgt ervoor dat er sprake is van éénduidige communicatie en heldere en duidelijke serviceverlening voor uw bedrijf.

Mobiele telefonie

Chiefs of IT en T-Mobile leveren een uitgebreid array van telecomoplossingen op maat.

Of het nu gaat om simkaarten voor uw medewerkers, het vervangen van uw telefooncentrale of het instellen van een Cloudoplossing. Wij denken met u mee over een snelle en efficiënte oplossing die perfect past bij de wensen van uw bedrijf.

Vast internet

Met Zakelijk Vast Internet kunt u altijd veilig en razendsnel internetten binnen uw bedrijf.

Met Zakelijk Vast Internet kunt u tot wel 1 Gbit/s up- en downloaden. Voor het snelste internet kunt u gebruik maken van ons landelijk dekkende glasvezelnetwerk.

Vast bellen

Zakelijk bellen via uw eigen telefooncentrale? Wij hebben het passende abonnement voor u.

Onze abonnementen zijn makkelijk af te stemmen op uw behoeften. Of u nou gebruik wilt maken van ISDN30 of VoIP Connect, wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf.

~

Veilig bedrijfsnetwerk

Het is cruciaal dat de data van uw bedrijf niet in verkeerde handen komt. Wij zorgen dat uw netwerk veilig is.

Daarom is het van belang dat u medewerkers op een veilig bedrijfsnetwerk werken. Met een besloten IP-VPN of Ethernet netwerk werken al uw bedrijfslocatie veilig en kostenefficiënt samen.

Vast mobiel integratie

Met onze Vast Mobiel Integratie verplaatst u uw telefooncentrale naar de cloud, door middel van Voice over IP.

Dit neemt veel voordelen met zich mee. Doordat u geen fysieke telefooncentrale meer nodig heeft, bent u niet alleen flexibeler maar komt u ook veel goedkoper uit.

Internet of Things

Met T-Mobile bent u altijd en overal verzekerd van een naadloze bereikbaarheid waar u zich ook bevindt.

Wij maken digitalisering makkelijker voor u en uw bedrijf. Via het best geteste mobiele netwerk van Nederland. Dankzij IoT van T-Mobile wordt datacommunicatie tussen apparaten makkelijker. Met de IoT-oplossingen van T-Mobile hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IoT-connectiviteit.

Daarom T-Mobile


Alles inclusief

Alle relevante IoT-functies

Eenvoudig

Geactiveerde simkaarten online bestellen

Altijd online

IoT op het best geteste netwerk van Nederland

Lage all-in prijs

Eenmalig voor 5 jaar, alles inclusief