Beste RMM-beheerdiensten voor Klanten

Krachtig op afstand beheer, flexibele

automatisering en eersteklas beveiliging voor klanten

Wie zijn wij?

Verbeter uw klantenbedrijf met Chiefs of IT – een white label serviceprovider

We bieden beheerdiensten voor op afstand monitoren en beheren aan, zodat klanten hun dienstenaanbod kunnen uitbreiden en de klanttevredenheid kunnen verhogen. Ons team van experts kan op afstand de werkstations van uw klanten monitoren en problemen in realtime detecteren voordat ze crises of kritieke systeemstoringen veroorzaken. Met onze RMM-beheerdiensten kunnen klanten zoals u uw middelen vrijmaken en zich richten op andere bedrijfsresultaten.

Zorg ervoor dat de beste praktijken worden gevolgd voor de configuratie van RMM en dat het volledige potentieel ervan wordt benut.

Het verminderen van waarschuwingsgeluiden.

Verken de mogelijkheden van automatisering en de implementatie van zelfherstel.

Handhaaf de naleving van patches en antivirus boven de 90%.

Hoe werken wij?

Onze Aanpak voor Audit

MSP’s geven er de voorkeur aan om met ons samen te werken om te profiteren van onze ervaring in RMM-beheer, die helpt bij het verbeteren van monitoring, het opzetten van de juiste normen, serviceplannen en klantonboarding. We werken samen met MSP’s om de RMM te configureren en te stabiliseren volgens de unieke behoeften van de klant.

Beoordeling van configuratie

Beoordeel de bestaande configuratie en doe suggesties voor wijzigingen volgens de beste praktijken.

s

Review Alerts

Groepsmeldingen

Identificeer valse alarmen

Los op Groepsmeldingen

Zelfherstel/Automatisering

Patch/AV Management

Bekijk de rapporten en adviseer vereiste wijzigingen om de naleving boven de 90% te behouden.

Monitoring

Ontdek niet-gemonitorde netwerkapparaten en firewalls en adviseer sjablonen om ze te monitoren.

Aanbeveling

Doe aanbevelingen voor de implementatie van zero trust.

Integraties

Identificeer de mogelijkheid van naadloze integraties met derden.

Rapportage

Maandelijkse rapporten worden naar uw klant gestuurd waarin de beste aangeboden services worden weerspiegeld.

RMM-beheerdiensten om uw IT-operaties te stroomlijnen

Optimaliseer uw efficiëntie door u te richten op uw kernactiviteiten en laat uw RMM-operaties aan ons over!

Het onboardingsproces voor een nieuwe klant als locatiegebaseerde IT-infrastructuurbron voor het monitoren van servers, netwerkapparaten, software

Beoordelen en configureren van monitoringalerts met passende alerttemplates voor potentiële problemen/zwakheden die moeten worden aangepakt

Configureren van aangepaste monitors volgens de vereisten die RMM-tools kunnen ondersteunen met de juiste onderwerpregel en berichtdetails voor succes en mislukking op basis van de alertdrempel.

Configureren van e-mailsjabloon en schema voor het rapporteren van de gezondheid van clientapparaten, filteren van gegevens en gebeurtenislogs voor analyse.

Monitoren van apparaat- en netwerkprestaties op basis van WMI- en SNMP-monitoring voor connectiviteit, CPU-gebruik, zwarte lijst software, configuraties van de zwarte lijstprocessen, geheugenverbruik, slechte blokken op de harde schijf, waarschuwing voor ruimteproblemen op de harde schijf, temperatuur, systeem online uptime, configuratie voor offline systeemwaarschuwingen.
Monitoren van kernservices van het systeem zoals berichtenuitwisseling, database, poort, serverrolwaarschuwing.
Patchbeheer voor werkstations en serverbesturingssysteem door het maken van een aangepaste groep, patchbeleid, herstartbeleid, patchgoedkeuringsbeleid volgens de beste praktijken van Microsoft.
Geautomatiseerde taken (script) plannen voor onderhoud/patching.

Bijwerken van de plug-ins en oplossingen die geïntegreerd zijn met RMM-tools zoals back-upoplossingen, antivirus en andere plug-ins van derden.
Patchen en upgraden van RMM-tools volgens de standaard patch release.
Contact opnemen met RMM-ondersteuning door het aanmaken van een ondersteuningsticket of via online chat en het probleem oplossen volgens de vereisten.
Rapporten voor klanten maken/aanpassen.
Standaardscripts gebruiken om problemen automatisch op te lossen en aangepaste scripts maken, indien nodig.

Op zoek naar een ervaren RMM-beheerder? Wij staan voor je klaar!

Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op!

Patch Succes Ratio van 90%

We streven ernaar om een hoog patch succes ratio te behouden, terwijl we handmatig patches repareren die niet automatisch worden uitgevoerd.

Besteed uw RMM-services uit en verlaag uw IT-kosten.

We richten ons op het verminderen van de handmatige technische uren door al onze ervaring en kennis te benutten bij het automatiseren van verschillende taken, en we willen hetzelfde voor u doen. Met onze experts aan boord hoeft u zich geen zorgen te maken over het automatiseren van basis taken.

We leveren ook een patch management proces aan de MSP’s dat hen helpt bij het implementeren, testen en installeren van meerdere patches op bestaande applicaties, software en tools, terwijl we ervoor zorgen dat de systemen worden bijgewerkt met bestaande patches en bepalen welke patches het meest geschikt zijn.

Ons team van experts levert eenvoudige en snelle oplossingen voor externe planning om de installatie van de nieuwste patches op meerdere Windows-systemen te implementeren.

RMM Audit en Remediëring

Wij bieden externe auditing om de infrastructuur van de klant te stroomlijnen en te onderhouden, waardoor 24*7*365 operationele activiteiten mogelijk zijn.

Met onze RMM-auditservice voeren we meer dan 100 controles uit en vermelden we het probleem in de RMM-setup.
Onze experts zullen op maat gemaakte oplossingen bieden op basis van uw behoeften, zodat u uw bedrijf normaal kunt uitvoeren, zonder enige belemmeringen.
We zullen uw huidige configuraties onderzoeken en deze finetunen en optimaliseren voor verbeterde en efficiënte functionaliteit.

WAAROM ONS VERTROUWEN?

De voordelen van samenwerken met ons

Wij stroomlijnen, beheren en administreren op afstand apparaten, waardoor MSP’s IT-behoeften op afstand kunnen beheren en proactief client-endpoints, netwerken en computers kunnen monitoren – op hun eigen voorwaarden – eenvoudig, efficiënt en vanaf elke locatie.

Deskundigheid

Gecertificeerde ingenieurs en technische consultants met top-notch RMM-expertise om aan alle behoeften van uw klanten te voldoen.

Integratie

Vaste tijd projecten voor integratie van applicaties van derden binnen RMM.

Beschikbaarheid

Rond-de-klok serviceondersteuning voor alle onderhoudsbehoeften.

Kop

Omgaan met complexe scriptvereisten en automatisering aanbieden.

Ondersteuning

Uitgebreide ondersteuning voor uw klanten als MSP, zodat uw ingenieurs meer tijd op locatie kunnen doorbrengen om de winst te verhogen.

Maatwerkplannen

We bieden kostenefficiënte maatwerkplannen voor uw unieke behoeften.

Platfroms

Onze ervaring met meerdere RMM-platforms