POD Gemonitorde Teamondersteuning

Ervaar maximale waarde en effectieve IT-ondersteuning

Bij Chiefs of IT erkennen we de uitdagingen van het balanceren van beperkte middelen, het tekort aan talent en tijd- en budgetbeperkingen als het gaat om het inhuren van gekwalificeerde ingenieurs. We begrijpen dat het niet altijd haalbaar is om te investeren in het inhuren, trainen en beheren van technici voor elke specifieke vaardigheden set.

 

We Hebben Een Oplossing Voor Dit – POD Gemonitord Teamondersteuning

 

POD Gemonitord Teamondersteuning door Chiefs of IT is een uitgebreid IT-ondersteuningsmodel dat speciaal is afgestemd op klanten zoals die van u.

Met dit model krijgt u een team van multi-getalenteerde technici dat u effectieve IT-ondersteuning biedt en u in staat stelt om te groeien en kansen te benutten wanneer u er klaar voor bent.

De aanpak van POD Gemonitord Teamondersteuning elimineert de noodzaak om technici aan te nemen voor elke specifieke vaardigheden set, waardoor talenttekorten en kostenproblemen tegelijkertijd effectief worden aangepakt.

Maximale waarde is hier zo’n beetje de essentie.


Met POD hoeft u niet langer te kiezen tussen basis L1-ondersteuning en kostbare L2-expertise. We bieden u iets daartussenin – een zeer bekwaam team dat verder kan gaan dan L1-taken zonder de kosten van het inhuren van een L2-ingenieur.

Het POD Teamondersteuningsmodel geeft u toegang tot een team van bekwaamde technici die uw Helpdesk-, Server- en Netwerkgerelateerde taken kunnen afhandelen, zodat u geen toegewijde technici hoeft aan te nemen voor elke specifieke vaardigheden set.

Op Maat Gemaakte Helpdeskondersteuning voor Klanten Alleen de Middelen Die Uw Servicedesk Nodig Heeft


Ons POD Gemonitord Teamondersteuningsmodel Biedt Een Oplossing Die

 • De efficiëntie in IT-ondersteuning maximaliseert
 • Het gebruik van middelen optimaliseert
 • Hoofdpijn van middelenbeheer elimineert
 • De last van het inhuren van toegewijde technici voor specifieke vaardigheden set verlicht
 • Bedrijfsgroei en schaalbaarheid mogelijk maakt voor klanten

Ons Typische POD team Bestaat uit

L1 Helpdesk Technicus
(60% van de taken)
L2 Netwerktechnicus en L2 Systeemtechnicus (40% van de taken)
Technisch Account Manager
Account Manager

Ons Gemonitorde IT Team van POD zal werken als een verlengstuk van uw personeelsbestand, proactief uw servicelevering verbeteren. Het stelt u in staat om met vertrouwen te schalen zonder in te leveren op expertise of budget.

Hoe zal een L1-ingenieur u helpen?

Werkbereik:

Goede beheersing van de Engelse taal, interactie rechtstreekt met klanten, erkent hun problemen en maakt tickets voor hen aan.

 

 

 • Eerstelijnsondersteuning
 • Ondersteuning bij installatie van desktops & applicaties
 • Oplossen van basis RMM-waarschuwingen
 • Back-up, MAV-controles
 • Onboarding / Offboarding gebruikers volgens SOP’s
 • Active Directory, O365-gebruikersbeheer

Hoe zal een L2-ingenieur u helpen?

Werkbereik:

Ervare technici die problemen analyseren en oplossingen bieden voor problemen die niet kunnen worden aangepakt door L2

 

 

 • Geavanceerde desktopondersteuning
 • Beheren van escalaties
 • Serverbeheer Firewallbeheer -Regelcreatie
 • SSL-VPN, Site2Site-instellingen, Webfilterinstellingen, enz.
 • Onderzoek naar serverbeveiligingsgebeurtenissen.

Waarom Is Het POD Model De Juiste Keuze Voor IT-ondersteuning

Uitgebreide IT-ondersteuning Eenvoudig Gemaakt

Met de gecombineerde expertise van L1- en L2-ingenieurs biedt het POD-model goed afgeronde ondersteuning die effectief een breed scala aan IT-problemen kan oplossen, terwijl proactieve maatregelen en veelgevraagde gemoedsrust voor u worden gegarandeerd.

Snelle Oplossingen, Gestroomlijnde Operaties

Ons proactieve POD-team zal zich inzetten om snelle probleemoplossingen te leveren, waardoor de verstoringen voor uw klanten worden geminimaliseerd. Handhaaf de productiviteit van uw bedrijf terwijl u uw klanten de naadloze service geeft die ze verdienen.

Zorg Voor Kostenefficiëntie en Maximale Waarde

Laat onze L1- en L2-technici hun gecombineerde capaciteiten gebruiken om u grondige hulp en uitgebreide IT-ondersteuning te bieden binnen uw budget. Krijg maximale waarde en hoogwaardige service die is afgestemd op de behoeften van uw klanten zonder te veel uit te geven.

Ervaar Gecontroleerde Groei & Schaalbaarheid

Terwijl ons POD-team de technische operaties afhandelt die specifiek zijn afgestemd op uw eisen, kunt u het voortouw nemen en u richten op bedrijfsgroei. Geniet van de vrijheid om uw bedrijf te laten groeien en te schalen zonder in te boeten aan servicekwaliteit.

Geavanceerde Technische Bekwaamheid

Wees gerust dat wanneer complexiteit zich voordoet, onze ervaren L2-ingenieurs de vaardigheden en kennis van de beste praktijken hebben om efficiënt om te gaan met de ingewikkelde technische uitdagingen, waardoor de ononderbroken werking voor uw klanten wordt gegarandeerd.

Waarom Chiefs of IT?

 We zijn niet zomaar een andere leverancier, maar een verlengstuk van uw klantenreis. We zijn er omdat u er bent – en dat is een feit. Onze robuuste operationele deskundigheid, technische bekwaamheid en onwankelbare focus op onze PROCESS, PEOPLE, & TECHNOLOGY komen samen met een enkel doel: MSP’s naar succes stuwen.

Uw SUCCES is de kern van onze benadering. Laten we nieuwe dimensies van operationele uitmuntendheid ontgrendelen door uw doelstellingen te harmoniseren met onze expertise. Met Chiefs of IT is uw opkomst als klant niet alleen een doel, maar een verzekerd resultaat.

CHIEFS