Office 365


Wij bieden office 365 aan. Office 365 is een abonnementsservice van Microsoft met toegang tot Office-apps en onlinediensten voor productiviteit en zakelijke diensten zoals onlinevergaderingen, gehost email en onlineopslag.
U kunt office 365 Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Tevens heeft u dankzij office 365 altijd u documenten bij de hand. Zo maakt het niet uit of u thuis, op de zaak of in het buitenland bent. Doormiddel van één wachtwoord kunt u bij al uw documenten en uw archief.
Met KPN ÉÉN Werkplek kunt u een Microsoft werkplek afnemen, inclusief Office 365. Geselecteerde Excellence partners, waaronder CHIEFS of IT, installeren alles voor u waardoor u geen gedoe heeft met de installatie.

Citrix


Citrix simuleert een Windows-omgeving op het scherm van de gebruiker met behulp van zogenaamde Citrixsessies. Als gebruiker stuur je toetsaanslagen en muisklikken naar de server, waarna je scherminformatie terug ontvangt van de server. Citrix is in feite een terminal systeem (zoals MS of Remote Desktop) en alle data staat dan ook alleen op de server. Bij het eerste gebruik installeer je een lokale ICA-cliënt op je PC, waarna je altijd en overal gebruik kunt maken van de Windows applicaties die jij voor de werk nodig hebt.

Citrix en Microsoft werken samen om het toekomstige werken te versnellen.

Samen helpen wij organisaties bij het vereenvoudigen van de cloudtransformatie en het vlot invoeren van digitale workspaces en virtuele desktops, om hun wendbaarheid, productiviteit en security naar een hoger niveau te tillen.

VMware


VMware is virtualisatiesoftware die er voor zorgt dat uw virtuele servers zonder problemen operationeel zijn. Daarnaast zorgt VMware ervoor dat klanten applicaties in de cloud en in andere omgevingen kunnen draaien, regelen en verbinden. Ze leveren een optimale balans tussen vrijheid en controle.

Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VMs) op eenzelfde fysieke machine draaien.

Deze benadering biedt een aantal voordelen:
Doordat virtuele machines slechts uit bestanden bestaan, zijn de virtuele machines eenvoudig te verplaatsen. Ook is het makkelijker om een virtuele machine volledig te back-uppen.

  1.  Virtuele machines werken als normale servers; het besturingssysteem op een virtuele machine draait op dezelfde manier als dat op een fysieke machine.
  2.  Virtuele machines zijn onafhankelijk van fysieke hardwareveranderingen. Wijzigingen in de fysieke server hebben dus geen aanpassingen tot gevolg in de virtuele machine.
  3.  Testers kunnen software en andere zaken op verschillende besturingssystemen testen, terwijl ze toch maar één machine nodig hebben.
  4.  De schaalbaarheid van heel wat applicaties kent lagere grenzen dan wat gangbare computerhardware kan bieden. Zo kunnen weinig programma’s efficiënt van 8, 16 of meer parallelle processorkernen gebruikmaken. Met virtualisatie kunnen meerdere instanties onafhankelijk, in kleinere omgevingen, naast elkaar gedraaid worden. Dat kan een hogere totale verwerkingssnelheid opleveren.

Algemene informatie

  • Chiefs of IT B.V.
  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:00-18:00 uur.
  • Ons adres: Tupolevlaan 41-63, 1119 NW Schiphol-Rijk
  •  E-mail ons: info@chiefsofit.com
  •  Bel ons: 088 786 0100

Contact


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.