Monitoring as a Service


Onze Monitoring as a Service (MaaS) biedt geautomatiseerde IT-monitoring, diagnose en rapportage om prestatieproblemen op te lossen, zoals vertragingen in toepassingen, netwerkstoringen en meer. Het is de enige single-of-glass, auto-diagnostische IT-infrastructuur prestatiemonitor die virtualisatie bewust is. Monitoring as a Service (MaaS) verenigt monitoring, alarmering, diagnostisering, rapportage en capaciteitsplanning van IT-prestaties in één overzicht. Het zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en verbetert de IT-efficiëntie. Met Monitoring as a Service (MaaS) profiteert u van flexibele inzetmogelijkheden en IT-monitoring benaderingen, en krijgt u altijd bruikbare oplossingen voor prestatieproblemen.

Klein bedrijf (1 - 49)


Service Monitoring

Support 9:00-17:00 uur

Werkplek beheer

SLA van 2 à 3 werkdagen

 

 

 

 

Middel bedrijf (50 - 150)


Service Monitoring

Support 09:00-18:00 uur

Serverbeheer

Service Delivery

Werkplek beheer en monitoring

SLA van 1 à 2 werkdagen

 

 

Groot bedrijf (150 - 1000)


Service Monitoring

24/7 support bereikbaar

Serverbeheer

Service Delivery

Infrastructuur beheer

Werkplek beheer en monitoring

Maandelijkse Service Reporting

SLA van 24 uur

IT Beheer


Onze IT-beheer service zorgt ervoor dat uw IT-omgeving optimaal functioneert, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Zo voorkomt u storingen en blijft uw bedrijf bereikbaar. Door het beheer van uw IT-omgeving aan ons over te laten, kunnen bedrijfsprocessen gemakkelijk geoptimaliseerd worden. Kies voor onze IT-beheer service en verzeker uzelf van een goed functionerende IT-omgeving.
IT Support

Kies ons CHIEFS of IT Support Center voor snelle en effectieve IT-ondersteuning. Wij bieden On-Site en Remote ondersteuning bij storingen en wijzigingen op de IT-oplossingen die wij beheren, zodat uw werknemers hun werk goed kunnen doen.
Managed workplace

Bescherm uw bedrijf tegen hackers en virussen met Managed Workplace. Zorg voor een veilige en up-to-date IT-omgeving, zonder zorgen over de veiligheid van uw IT-systemen en gegevens. Kies voor Managed Workplace en voorkom dat uw gegevens en systemen worden aangetast.

Infrastructuur beheer

Zorg voor de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur met voldoende kennis en capaciteit. Beheer uw complexe IT-omgevingen en verminder afhankelijkheid. Kies voor goed IT-beheer om uw bedrijf te beschermen.

Security management

Zorg voor een veilige ICT-infrastructuur met Security Management. Garandeer continuïteit en houd cybercriminelen buiten de deur. Focus op uw organisatie en laat de veiligheid van uw data en applicaties aan ons over.

Contact Ons

Bent u geinteresseerd?

Neem contact met ons op

088 786 0100

info@chiefsofit.com

Tupolevlaan 41-63, 1119 NW

Meer info

Wilt u meer over ons te weten komen?

Klik hier om te weten wie wij zijn