Cisco

Cisco Systems, Inc. is een bedrijf opgericht in 1984 dat oorspronkelijk gespecialiseerd was in routers. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variëteit aan netwerkapparatuur voor grote bedrijven en telecombedrijven.

Functies en voordelen

Cisco Catalyst 9100 access points bieden betrouwbare radioverbindingen voor omgevingen met hoge dichtheid en overtreffen WI-FI 6. Dit is cruciaal aangezien mobiliteit en het aantal IoT-apparaten toenemen, wat hogere verwachtingen schept voor security en snelheid.

Security

Een door Cisco ondersteund Wi‑Fi 6 netwerk is intelligent en detecteert versleutelde bedreigingen om korte metten te maken met indringers.

Ontwikkeld voor IoT

Monitor en beheer BLE-tags (Bluetooth Low Energy), Wi-Fi-tags, beacons en andere IoT-sensoren (Internet of Things) via een clouddashboard. 

Betrouwbaarheid die de standaard overstijgt

Met superieure connectiviteit, geïntegreerde security en inzichtelijke acties laat uw Wi‑Fi 6 netwerk u nooit in de steek.

Toonaangevend ecosysteem

Cisco innoveert niet alleen. We werken samen met diverse bedrijven om ervoor te zorgen dat uw Wi‑Fi 6 netwerk elke dag beter wordt.

Switches

Onze switches leren doorlopend, passen zich aan en beschermen. Leg een fundament voor uitzonderlijke resultaten in uw datacenter, core of edge. Dit is het nieuwe tijdperk van intent-based networking.

Brede Implementatieopties

Kies uit verschillende implementatieopties – traditioneel, cloudbeheerd of in volledige fabricbeheermodus – en functies, schaling, poortsnelheden en interfacetypen, van 1G tot 100G.

Ontwikkeld voor intent-based networking

Cisco’s access switches (vast, modulair, core, distributie en LAN) zijn ontwikkeld voor het nieuwe tijdperk van intent-based networking.

Veilig en intelligent

Onze switches zijn intent-based en gebruiken context – waarbij security overal is geïntegreerd. Ze helpen uw netwerk voortdurend te leren en te evolueren om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen.

Open en programmeerbaar

Naadloze integratie met full-stack programmeerbaarheid, van ASIC tot het besturingssysteem, zodat in de toekomst functies kunnen worden toegevoegd zonder dat hardware-upgrades nodig zijn.

Krachtige Intent-Based Networking

Cisco-routing levert intent-based networking voor het WAN, het LAN en de cloud. Onze netwerkrouters bieden geavanceerde analyses, toepassingsoptimalisatie, geautomatiseerde provisioning en geïntegreerde security om een complete, bewezen oplossing te leveren.

Security op het WAN

Zeer veilige verificatie, krachtige encryptie en segmentatie beschermen uw gebruikers, data en toepassingen van de WAN-edge tot aan de cloud.

On-demand netwerkservices

Reageer sneller op bedrijfsbehoeften en verhoog de IT-efficiëntie door geïntegreerde netwerkservices on-demand te implementeren, ongeacht waar u deze nodig heeft.

Transformeer de klantbeleving

Verhoog de productiviteit met realtime analyses, zichtbaarheid en controle om de prestaties van toepassingen in de cloud en op kantoor te optimaliseren.

Intent-based networking

Centraliseer beheer voor eenvoudigere implementatie van SD-WAN en security terwijl u beleid op duizenden locaties handhaaft..

Contact Ons

Bent u geinteresseerd?

Neem contact met ons op

088 786 0100

info@chiefsofit.com

Tupolevlaan 41-63, 1119 NW

Meer info

Wilt u meer over ons te weten komen?

Klik hier om te weten wie wij zijn